Anavar Review Een interview met een echte Anavar gebruiker

Als je de eerste studies mocht geloven, dan kregen van alle duizend vrouwen die oxandrolone gebruikten slechts enkele tientallen met die permanente vermannelijkende bijwerkingen te maken. Oxandrolon(Nederland) is een dihydrotestosteron (DHT) afgeleid androgene anabole steroïden. Specifiek Oxandrolon de DHT hormoon met de toevoeging van een zuurstofatoom in plaats van de koolstof-2 in de A-ring. Deze eenvoudige afwisseling drastisch verhoogt anabole macht van de hormonen en voorkomt als van wordt metabolisch afgebroken. Het hormoon wordt dan weer veranderd in de 17e koolstofpositie door toevoeging van een methylgroep. Hiermee Oxandrolone oraal worden ingenomen zonder vernietigd door de lever en officieel classificeert als een C17-alfa gealkyleerde (C17-aa) anabole steroïde.

Als je wilt cutten is een stack van anavar met primobolan een hele effectieve en veilige cutkuur. Deze kuur zorgt voor gewichtsverlies terwijl je de spiermassa behoud. Juist omdat anavar een milde werking heeft, bezorgt het een minder grote aanslag op je lichaam dan andere anabolen. Dit maakt anavar uiterst geschikt voor beginnende sporters die met hun eerste anabolenkuur willen beginnen. Het grootste voordeel van anavar is dat je gewonnen spiermassa tot wel een half jaar blijft zitten. Anavar 10 mg is het medicijn bij uitstek voor mensen die droge spiermassa willen vergroten en tegelijkertijd meer definitie willen krijgen.

Anavar (Oxandrolone) 10 mg/pil 100 Tabs – Unique Pharma

Door zijn hoge biologische beschikbaarheid is anavar een uniek middel Hoe hoger de biologische beschikbaarheid hoe beter en sneller de stof word opgenomen in het bloed. In vergelijking met veel andere anabole steroiden aromatiseerd anavar niet waardoor je geen bijwerkingen krijgt die gerelateerd zijn aan oestrogeen. Denk hierbij aan bijwerkingen als het vasthouden van vocht of het opslaan https://ihl.iugaza.edu.ps/a/2023/06/13/tanoliq-steroiden-de-ultieme-oplossing-voor/ van vet. Er bestaat een synthetische steroïdepil genaamd Oxandrolon, die populair is onder bodybuilders vanwege de spieropbouwende effecten. Tijdens een cyclus van 4 weken kan het je helpen om 10-15lbs aan droge spiermassa op te bouwen en deze te behouden tijdens het cutten. Oxandrolon kan ook je uithoudingsvermogen, prestaties en energie verhogen, en zelfs de eiwitsynthese versnellen.

Anavar oxandrolone

Hoewel er veel voordelen zijn, moet je weten dat deze pil niet meer zo populair is vanwege de lage androgene beoordeling van 24, waardoor sommige mensen denken dat het te zwak is voor snel resultaat. Maar als je spierverlies kunt voorkomen tijdens het cutten, is dat toch geweldig? En de lage androgene beoordeling betekent dat er minder kans is op veelvoorkomende bijwerkingen van steroïden, zoals kaalheid en acne. Nadat oxandrolone in 1964 onder de naam Anavar op de markt was gekomen, verscheen de ene na de andere studie die vertelde hoe veilig en betrouwbaar het nieuwe maar prijzige anabool was. Volgens dierstudies en proeven met mensen, die vaak waren betaald door de fabrikant van oxandrolone, zorgde oxandrolone wel voor meer spiermassa en meer kracht, maar viel het met de bijwerkingen reuze mee. Androgene bijwerkingen, noemen steroidchemici die groep bijwerkingen.

Oeps, ik denk dat ik je vraag al heb beantwoord met mijn laatste antwoord. Zoals ik eerder zei, kunnen de meeste anabole steroïden bij vrouwen vervelende bijwerkingen veroorzaken vanwege de hoge androgene beoordeling. Voor vrouwen is het moeilijk om een product te vinden dat ons kan ondersteunen, omdat de meeste steroïden androgene effecten hebben die te riskant zijn voor ons. Gelukkig heb ik nog nooit negatieve bijwerkingen ervaren bij het nemen van steroïden met een hoge androgene beoordeling. Maar ik ken een meisje dat Anabol heeft geprobeerd en helaas begon ze haargroei te krijgen op haar gezicht.