Cytomel 5mcg kopen? Medicijnen nl

Als u zwanger bent of binnenkort wilt worden, kunt u namelijk beter levothyroxine gebruiken. Meestal zal uw arts u (tijdelijk) laten overstappen op dit medicijn. Gebruikt u liothyronine in combinatie met carbimazol, propylthiouracil of thiamazol, waarschuw dan direct uw arts zodra u zwanger bent of binnenkort wilt worden.

Wees voorzichtig bij cardiovasculaire aandoeningen, in het bijzonder bij coronaire insufficiëntie; hierbij alleen toepassen indien strikt noodzakelijk. Gebruik ontraden bij hartritmestoornissen, wegens de kans op aritmieën bij hoge T3-spiegels. Het kan nodig zijn de dosering van gelijktijdig toegediend digoxine aan te passen.

medicijn-categorie

Cytomel is 1 maand houdbaar buiten de koelkast, mits bewaard beneden 25 °C.Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Strikt noodzakelijke cookie moet te allen tijde worden ingeschakeld, zodat we je voorkeuren voor cookie-instellingen kunnen opslaan. Neem voor meer informatie over een vergiftiging met liothyronine contact op met het Nationaal Vergiftigingen Informatie Centrum. De uitslag van schildklierfunctieproeven kan worden beïnvloed. Zelfs bij hoge doses is het niet aannemelijk dat de zuigeling nadelig wordt beïnvloed. De respons op tricyclische antidepressiva wordt versterkt, omdat de receptorgevoeligheid voor catecholaminen toeneemt.

Goed om te weten:

Gebruik liothyronine NIET tegelijkertijd met de volgende middelen. De medicijnen waarmee de belangrijkste wisselwerkingen optreden, zijn de volgende. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking ter bescherming tegen vocht.

Cytomel of  T3 (Nederland) is een schildklierhormoon dat de basilicum stofwisseling in een stimulerende zin sterk van invloed. Dit hormoon is betrokken bij vele cellulaire processen, waaronder het metabolisme van koolhydraten, vetten en eiwitten. Wanneer een individu niet langer genoeg produceren van dit hormoon op eigen, https://tourrangers.pk/alles-wat-u-moet-weten-over-andriol-steroiden/ bijvoorbeeld wanneer lijden aan hypothyreoïdie, is het metabolisme niet goed. Wanneer die lijden aan hypothyreoïdie, zal het individu vinden lichaam vet te krijgen heel gebruikelijk te zijn en vet verlies wordt zeer moeilijk. Het individu ervaart vaak een verlies van energie en zelfs haarverlies in sommige gevallen.